ארנק לגבר מאלומיניום לכרטיסי אשראי עם חריטה בצבעים שונים
כמה כרטיסים בכיס, בלי ארנק עבה: ארנק אלומיניום לכרטיסי אשראי הוא מארז קשיח ודק, דגם 32, במידות 9.5 על 6 על 0.9 ס״מ, עם משטח מט וגרעיניות עדינה. לחיצה על הלשונית שבתחתית דוחפת את הכרטיסים החוצה, והם מבצבצים מלמעלה, כמו בתמונה הראשונה. יש חמישה צבעים: אדום, זהב, כסף, שחור ותכלת, ובהם גם צבעים למתנה לאישה.
החריטה נעשית על הצד החיצוני של המארז. בתמונות היא בהירה, כמעט לבנה, על כל הצבעים: שלוש שורות גדולות בעברית, "איתך בכל מקום", ומתחתן ראשי תיבות באנגלית עם & ביניהם, בכתב מסולסל. על השחור, האדום והזהב הניגוד חזק, ועל הכסף הוא עדין יותר.
מה לחרוט על ארנק כרטיסים קטן?
משפט קצר בשתיים או שלוש שורות, וראשי תיבות מתחתיו, כמו בתמונות. באחת מתמונות הלקוחות שבעמוד חרוטים משפט עידוד וחתימה של המשפחה. עוד כמה רעיונות:
"תמיד בכיס, תמיד בלב"
"סע בזהירות, מחכים לך בבית"
"בהצלחה בעבודה החדשה"
ארנק כרטיסים עם שם של עסק
למתנה לעובדים או ללקוחות חורטים על החזית את שם העסק או משפט קצר שלו, ומזמינים כמה יחידות, גם בצבעים שונים.
שאלות נפוצות
איך מוציאים את הכרטיסים מהמארז?
לוחצים על הלשונית הקטנה שבתחתית, והכרטיסים נדחפים החוצה ומבצבצים מלמעלה.
באילו צבעים יש ארנק אלומיניום לכרטיסי אשראי?
אדום, זהב, כסף, שחור ותכלת. את הצבע בוחרים ברשימה שבעמוד, ואת החריטה כותבים בטופס.
יש ארנק כרטיסים שמשלב עור?
כן: ארנק עור ואלומיניום לכרטיסי אשראי. עוד דגמים יש בארנקים לגבר עם חריטה.
לשאלות על המוצר או על ההזמנה, כתבו לנו בוואטסאפ.













חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.